Bullettime kérdése:
Sony Ericsson Xperia X8 telefonom mért nem tölt?
Figyelt kérdés
Bedugom tölteni, semmi, gép felismeri, de akkor se tölti. Ma vettem bele új aksit, töltő új, 2-vel is próbáltam. Ginger DX van rajta már régóta. Ha visszarakom az eredeti 2.1-et, akkor talán megoldódik a probléma?2013. máj. 8. 20:42
1/4 anonim válasza:
hát talán azzal kellett volna kezdeni hogy seussal vagy flashtoollal újrahúzod gyárira, vagy csinálsz factory resetet recoveryből. Nem kell egy ilyen régi telefonra költeni, új aksi stb.
2/4 anonim válasza:
Én mindenképp megpróbálnám a szoftver cserét.. Valószínű lehet azis, hogy az alaplap töltőrésze hibásodott ( pl megtört stb)
3/4 A kérdező kommentje:
na most frissítettem seussal, mindjárt mondom mivan.
2013. máj. 8. 20:59
4/4 A kérdező kommentje:
így se megy.. köszi a válaszokat ment a zöld kéz
2013. máj. 8. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!