HTc One X vagy Samsung Galaxy S III vagy Lg Nexus 4?
Sziasztok!
Mobilt szeretnék szeretnék vásárolni.
Ez a 3 készülék tetszik.
Legjobban a Htc tetszik formaterve miatt,tudom hardveresen gyengébb mint a másik kettő,de úgy se használnám ki.
Én zenehallgatásra,videónézésre használnám,néha videó és néha fényképeznék is vele,netezésre és még játszásra használnám az sms küldés és telefonáláson kívül...
fontos hogy azért gördülékeny legyen a rendszer,és szeretnék most egy igazán jó telefont.
Az én követelményeimnek mindegyik megfelel nem?
Esetleg melyik miben jobb mint a másik....
pl melyiknek legjobba kamerája? melyiknek legszebb a kijelzője? ilyenekre lennék kíváncsi
Előre is köszönöm....
Az a gond, hogy az embereknek semmit sem mondanak a specifikációk, nem értenek hozzá.
Egyébként a legjobb ezek közül a Nexus 4, az egyetlen hátránya a kamerája, ami nem a legjobb. Természetesen facebook-ra az is jó képeket csinál, minden ennél komolyabb dologra meg már amúgy is inkább egy fényképezőgépet vesz az ember, szóval nem olyan baj.
A Nexus 4 elsőnek kapja meg a legújabb Androidot, és most pár hét múlva a Google I/O-n várható is a 4.3, amit a Nexus 4 egy hónapon belül meg fog kapni, másik két telefon meg talán fél év múlva sem.
Illetve tovább is kapja meg a legújabb Androidokat, várhatóan még 2-3 évig.
És még olcsóbb is, pláne a másik kettőnél.
Illetve az egyik legszebb telefon ha élőbe látod, bár ez relatív.
Tehát kamerán kívül mindenbe jobb a másik kettőnél.
Gördülékenység szempontjából egyértelműen a Nexus 4 a legjobb, az vanilla (módosítás nélküli) Androidot futtat, nincs rajta semmi erőforrás zabáló gyártói szoftver, ráadásul a másik kettővel ellentétben 2 GB RAM-mal rendelkezik, amely Android esetén nem elhanyagolható. Játék tekintetében sem rossz választás, mivel ez a Google referencia telefonja, bár a Samsung elterjedtsége miatt azzal sem nagyon lehet problémád.
Kijelző a te ízlésedtől függ. Ha szereted a mély feketét, a rendkívül élénk, ugyanakkor nem valósághű színeket, a GS3 AMOLED kijelzőjét neked találták ki, igaz, felbontása nem összevethető a másik kettővel az eltérő alpixel-elrendezés miatt ("csal" a Samsung, hogy nagyobb legyen a kijelző élettartama, erre TFT esetén nincs szükség). Kamera tekintetében megint csak GS3 a legjobb, és talán a Nexus 4 a leggyengébb... Egy biztos: bármennyire is szimpatikus a HTC, One X-et nem tudom jó szívvel ajánlani.
"2 GB RAM-mal rendelkezik, amely Android esetén nem elhanyagolható"
Ez nem teljesen igaz, pont, hogy teljesen elhanyagolható.
Android 4.0 és felette már nagyon jó az Android ram kezelése, 1 giga RAM mindenre elég. Mondjuk a jövőre nézve jobb a 2 giga ram.
"Ez nem teljesen igaz, pont, hogy teljesen elhanyagolható."
Ennek ellenére pl HTC One X elég agresszív memóriamenedzselést folytat a háttérben, panaszkodnak is rá hogy mindig bezárja az alkalmazásokat.
(Az voltam, akiére válaszoltál.)
Az gondolom a Sense-nek köszönhető, stock Androidnak viszont 1 giga ram mindenre elég. Na mindegy, ha elég, ha nem elég, 2 giga RAM természetesen jobb, mint 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!