Nem értek a telefonomhoz. Mit tegyek?
Tegnap kaptam a Sony Xperia U telefont, és nem igazán tudom kezelni.
Szinte mindenhez internetet kér, ha bekapcsolom a wifit úgysem jó. Fizetni kell a wifiért, vagy hogy van ez pontosan?
Mert azt hallottam, hogy wifiről a Facebook, Youtube, és minden ingyenes.
Hogy is van ez pontosan?
És az a McAfee Security mi lenne? mert egyfolytában ez jelenik meg az értesítéseknél.
Illetve valami olyat is ír, hogy a sonymobile.com-ról töltsek le valamit...
Légyszives segítsetek!
Normális válaszokat légyszi!
A wifi lehetővé teszi hogy a telefon az internet hálózatodra csatlakozhasson. Ezután olyan mintha a gépről neteznél, ugyanúgy használja, tehát külön díjat nem kell fizetni. Csak ugye kell hozzá egy wifi router (már linkelték fölöttem) ami létrehozza a wifi hálózatot. Egyébként bemehetsz egy McDonaldsba és használhatod a wifi hálózatukat ha le akarsz tölteni 1-2 alkalmazást még mielőtt megvan a router.
A neten rengeteg "android kezdőknek" cikk van, könnyű találni :)
először is olvasd el a kezelésit.lépésről lépésre. na jó, olyant kihagyhatsz, ami nem érdekel, de a lényeges alapkezelést muszáj..
1. kapcsold ki az adatforgalmat...
2. amíg ismerkedsz, tedd repülő üzemmódba. sok meglepetést elkerülsz.
3. telefonálási üzem a legfontosabb...fogadás, hívás..stb
4. folyamatosan babráld, de ha elfáradtál, tedd félre, majd ha kedved lesz folytatod. egyszerre nem fog menni.
Ha más is belejött, Neked is menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!