Samsung Galaxy S Advance hogy kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Szeretnem felhúzni a telefonomon a processzort de nem szeretnek romot csereleni de a telefon meg rootolva sincs nem tudom hogy kezdjek neki mar felraktam 4.1 odinal de rootnal számít a kernel vagy valami nem tudom segítenetek nagyon kezdő vagyok meg ebben.2013. máj. 8. 10:12
1/3 anonim válasza:
Ezt a telefont nem érdemes húzni! Inkább cseréld le a gyári rom-ot valami AOKP vagy Cyanogenmod-ra! Sokkal jobban jársz vele kb meg háromszorozódik a sebessége a cuccnak. Több mindennel lesz kompatibilis ha pedig CM-et raksz rá akkor nagyon jól témázhatóvá válik a rendszer!
2/3 A kérdező kommentje:
Hogy kezdjek neki nincs robotolva es nem kapok hozza ez függ a kerneltol? és odinal vagy recovery menüből tegyem a romot?\
2013. máj. 8. 14:17
3/3 A kérdező kommentje:
*rootolva
2013. máj. 8. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!