Lietuv kérdése:
Van egy Alcatel OT 995-ös telefonom és én ezt úgy kaptam egy haveromtól, hogy nincs rajta RENDSZER. Mit csináljak vele? Hogy tudok rá rendszert rakni? Szervizbe nem akarom vinni mert nincs rá garancia. :/
Figyelt kérdés
Bekapcsolom es bejön, hogy Alcatel One Touch 995 meg a fehér háttér.2013. máj. 7. 16:03
1/5 anonim válasza:
Néhány óra Google használattal ha csak szotfveres baja van a telefonnak, akkor életet lehet belé lehelni. Érdemes rá árajánlatot kérni a szervizben, ők azért már többet csinálták.
2/5 A kérdező kommentje:
GOOGLE-ba semmit nemtaláltam:/
2013. máj. 7. 16:58
3/5 anonim válasza:
Különös, akkor én biztosan úgy születtem, hogy tudom fejből, hogy kell ROM-ot cserélni...
NEEEEEEM, a Google-ből csináltam.
4/5 A kérdező kommentje:
de nem erted most amit irtam vagy nemtudom
ROM-ot cserélni énis tudok ,de ezen NINCS ROM igy nemtudom cserelni
2013. máj. 7. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!