BlackBerry-féle hasonló izmos telefon?
Figyelt kérdés
Milyen telefonokat ismertek, amik érintőképernyősek és qwerty-billentyűsek is egyben, de nem szétcsúsztathatók? Tapasztalatokat is várok a témával kapcsolatban. Kamera minősége mérvadó. Nem csak BB érdekel.2013. máj. 7. 12:01
2/6 anonim válasza:
Előző:
WTF? Oké, hogy fizikai qwerty-s, de izmoshoz köze sincs, kamera minősége sem az igazi.
3/6 anonim válasza:
a blackberry is honnan izmos neked? ugyan már XD .
4/6 A kérdező kommentje:
Hol olvastad, hogy a BlackBerry izmos? BlackBerry-hez hasonló alatt azt értem, hogy felépítésében hasonló.
2013. máj. 7. 20:04
5/6 anonim válasza:
BlackBerry-féle hasonló izmos telefon?
"izmos"
ha a felépítésében hasonló akkor tényleg csak a HTC ChaCha-t tudom mondani, vannak még régebbi samsungok, de azok még gyengébbek
6/6 A kérdező kommentje:
Imádom az ilyen típusú mobilokat, nem tudom, miért nem gyártanak.
2013. máj. 8. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!