Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos dolog (letöltött...

RandomgirlLOL kérdése:

Androidos dolog (letöltött zenei anyag). Tudnátok segíteni? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársnőm telefonján találtunk egy Android Marketből letöltött hát, videó klipet(?). Mert nem tudom minek nevezni. :D A címét nem tudom az illető dolognak, az osztálytársnőm nem mondja el. Mivel neki nem annyira fontos, de másoknak igen. :D

Szóval egy kb. 4 perces videóban mindenféle állat van. Zene van alattuk, és eltorzított, "héliumos" hangon énekelnek. Az egész egy lila tojással kezdődik, abból kikel egy felhallgatós kiscsibe, és elkezd énekelni, majd egymás után énekelnek, de egy közös van: minden egyes állat után elmondják, milyen hangot ad ki. (Csibe=pie, asszem xD, kutya=woof stb.) A végén egy traktor van. :D A legvégén meg a traktor elüti a kiscsibét... Afféle "Én elmentem a vásárba fél pénzzel..." angol változat.

Nagyjából ezek az állatok vannak benne: kiscsibe, tyúk, kakas, liba, kutya, macska, bárány, kecske. Meg a a traktor... xD És a kiscsibe énekli minden egyes állat után a refrént. :)

Köszönöm, hogy segítetek rájönni erre a bődületes baromságra - azaz az egészre, a nevére. :D Elnézést, ha rossz kategóriába írtam, de ez érinti a telefont, meg a zenét is... xD :D

2013. máj. 6. 21:09
 1/2 A kérdező kommentje:

*Fejhallgatós, elírtam. xD

Egyébként nem biztos, hogy Android Marketből van, csak feltételezem... Mintha ezt mondta volna az osztálytársam... ://

2013. máj. 7. 14:21
 2/2 Wadmalac ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=tjBCjfB3Hq8

Ez a német, szerintem ez a legjobb. Pulcino Pio. :D

2013. máj. 10. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!