Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megjavítják a telefonom...

Megjavítják a telefonom garanciába így?

Figyelt kérdés

2 hónapja vittem be hibás volt a kijelző mert egy pici csíkba lehetett látni h el van szineződve de csak fehér alapon látszott más szineknél egyáltalán nem.Ezután a telefonom kapott egy kis vizet, valoszinű h elszinezödött az indikátormatrica..

Most megint előjött a hiba, a csobbanás után 3héttel.

Megcsinálják garanciába vagy semmi esély rá? :D

2013. máj. 6. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
ha ven benne indikátor matrica, akkor nem, esetleg ha tudod, nézd meg, ha szerencséd van, és nem színeződött el, akkor valamilyen mesével beadhatod, mondjuk, hogy bekapcsoltad reggel, és megjelent, az én telefonomat 3x javították így, és mindháromszor garanciaveszteségesen rontottam el, csak nem mondtam meg ;)
2013. máj. 6. 19:03
 2/5 A kérdező kommentje:

És ha azt mondom nekik, hogy bevittem először de szarul csinálták meg, akkor követelhetem, hogy javitsák meg megint? :D

Mivel ez a hiba nem folyadék általi hiba :D

2013. máj. 6. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy nekik tökmindegy, hogy mi okozta a problémát, ha bármi garanciavesztős cuccot csinálsz a teljes garancia elveszik

pl.: baszogatod a ROM-ot (ami nem minden gyártónál garanciavesztős, de a legtöbbnél az) és betörik a képernyő csak úgy magától akkor se javítják meg.

persze ez elméleti, mert nem fogják a ROM-ot vizsgálgatni képernyő cserénél.

azzal a "szarul csinálták meg" témával meg szerintem ne próbálkozz, mert nem jön be :D

2013. máj. 6. 21:33
 4/5 A kérdező kommentje:
és ha beküldöm "próba szerencse alapon" , de visszaküldik azzal h beázott, akkor kell fizetnem vmit a semmiért?:D
2013. máj. 7. 09:23
 5/5 anonim ***** válasza:
ha nem javítják meg, csak megnézik akkor előfordulhat, de ha garanciába adod be, akkor nem javítják meg, és csak akkor kell biztosan fizetni ha meg is javítják garancia nélkül
2013. máj. 14. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!