Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek a blackberry...

Szerintetek a blackberry bold9900 vagy a curve 9320 a jobb?

Figyelt kérdés
És miért?
2013. máj. 6. 15:54
 1/3 Poncius válasza:
Nekem jelenleg 9300-as curve van, ami lényegében ugyanaz mint a 9320. Épp most tervezem lecserélni egy 9900-as boldra. Egyértelmű hogy a 9900-as a jobb. Erősebb processzor, jobb kamera, plusz képességek... magasabb ár. A kérdés csupán az, hogy mire van szükséged? Tény hogy ezért a pénzért már kapsz jobb telót is. A Blackberry telefonok nem épp azoknak a tiniknek készűlnek, akik villogni akarnak a haveroknak.
2013. máj. 6. 20:45
 2/3 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem villogni akarok, csak olyan telefonra lenne szükségem ami jól bírja és ezt ajánlották, de igazából egyáltalán nem vagyok tisztába a képességeivel.
2013. máj. 6. 20:48
 3/3 Poncius válasza:

Ez igaz, nagyon strapa bíró. Nem kell félni, ha épp kiesik a kezedből. A 9300-ast egy erős gumiszerű anyagból készítik, a 9900-ast pedig egy acél lemez-csík futja körbe. A lencse sem törik olyan könnyen mint mondjuk egy Apple-nek, vagy egy Samsungnak.

Ha van rá pénzed, szerintem mindenképpen a 9900-ast vedd meg. Sajnos Magyarországon még mindig 100 felett mozog előfizetésben is, használtan meg nehéz találni. Ha nem engedi a pénztárcád, vegyél egy 9300-ast, abban is benne vannak az "alap" képességek, Wifi, GPS antenna, 3G.

2013. máj. 10. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!