Milyen telefont vennétek 25 ezer forintig?
én 1 sony ericsson w 302-t vennék a vodafone-nál 25.000, de használtkészülék beváltással 20.000.
nekem iy sony-m van és meg vagyok elégedve vele. bírja az aksi, pedig már 2,5 éves semmi baja
Szia!
Használt, vagy új készüléket keresel?
Okosabb készülék a Nokia, abban a 6500 Classic, 6120, 6300 már kapható ennyiért, akár garanciával is.
Egyszerűbb kezelésű, de semmivel sem rosszabb választás a Sony Ericsson K800.
Nagyon megbízható, masszív, szép telefon, és a kamerája sem utolsó.
Én szívem szerint az utóbbit venném.
Nézz szét a Vaterán és Tesz-Vesz-en.
Vigyázz, csak olyan eladótól vásárolj, akinek minimum 10 pozitív eladói vissszajelzése van, és minden esetben kérdezz rá előre a termékre, úgymint:garancia, állapot, tartozékok, doboz, ilyesmi.
Nyugodtan keress meg e-mail-ben, ha választottál, segítek keresgélni, imádom a telókat, Vaterán, Tesz-Vesz-en otthon vagyok, de máshol is böngészek sokat.
Nagyon jó kis üzleteket lehet kötni, ha az ember élelmes.
Üdv.
Szia!
Valóban nem egy férfias teló a 2600.
Viszont pl:
Igaz, 5 ezerrel drágább, de új, garis.
vagy:
ez egy pannonos készülék, új, egész kis pofás.
vagy:
fiatalos, unisex, zenehallgatáshoz.
vagy kagylómobil:
vagy egy újabb, pannonos kis cukifalat:
vagy egy 6300, jó áron:
Szólj, ha találtál valamit.
Üdv.
Szia!
Ha van pénzed, miért ne vennéd meg most?
Amúgy nemigen mennek fel az árak, sőt!
Sok újat ki szoktak dobni karácsony előtt, és rengeteg akció is szokott lenni, úgyhogy ettől ne félj.
Ráérsz nézegetni addíg, meg a pároddal kirakatokat nézegetni, hátha elfecsegi közben, milyen teló tettszene neki.
Amennyiben mégis most vennéd meg, és sikerült választanod, szívesen segítek, e-mail-en bármikor megtalálsz.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!