Xperia U vagy S Advance?
Figyelt kérdés
Net gyorsasága melyiknél jobb? Tapasztalatok? :)2013. máj. 5. 13:24
1/9 anonim válasza:
Ha böngészéshez használnád, akkor Lumia 620!
Én is azt használom, és gyorsabb mind2 nél..
2/9 A kérdező kommentje:
És a kettő közül mégis melyiket választanád? Hány napot bír egy töltéssel a Lumiád?
2013. máj. 5. 13:37
3/9 anonim válasza:
A Kettő közül az S Advance-t választanám, avval is gyors a net. A Lumia inkább alapszintű felhasználásra való, de az sem rossz.
5/9 anonim válasza:
U tulaj vagyok, szeretem is,a net gyorsasàga kb egyforma, de ezek közül az Advance a jobb telefon.
6/9 anonim válasza:
Xperia Sola vagy Galaxy S Advance közül válassz.
7/9 anonim válasza:
Az U-nak sokkal szebb a kijelzője (280 ppi a samsung 230 ppi-je ellen..) és kb. alsó-középkategóriában között annak a legoptimalizáltabb a böngészője! Samsungot amúgy sem szabad venni, csakis felsőkategóriásat (100ezer FT felettit), mert mind sz*r!
8/9 anonim válasza:
Az meg szánalmas, hogy ilyen windows phone-os játéktelefont ajánlanak...
9/9 anonim válasza:
#7,8: Ha ekkora szakértelmed van a témában inkább ne válaszolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!