IPhone 4S KLÓN-ra hogy tehetek android op. Rendszert?
Vettem egy 4S iPhone klónt. Korábban másik telefonra sikerült új firmware-t feltenni,de itt nem jött össze a dolog. Amiket találtam, nem jók. Kellene egy program, amit számítógépre telepítek és annak segítségével felteszem, valamint egy androidos op.rendszer, amit feltehetek rá.
Megnéztük a hardveres részét, bírni fogja. Tud valaki segíteni?
Egy videó kellene, amin ott van a progi neve (esetleg letöltési link,de az a legkevesebb), meg egy leírás. Köszi előre is válaszokat!
Ismét kérdező vagyok.
iPhone 4S 64 Gb
Version: 5.1.1 (9B206)
Model: MD234LL
Modem Firmware: 1.0.13
Hogy lehet ilyen szarokat megvenni... Tényleg ennyire fontos, hogy egy kib*szott alma legyen a telefonon? Könyörgöm, tudásban egy 20 ezer forintos androidos telefon is többet nyújt!!!!!!
Mit tudsz kezdeni egy iPhone-nal (főleg egy klónnal...)? Nem lehet személyre szabni az iOS-t (a teszkó klónodat meg főleg) jailbreak nélkül és még így sem közelíti meg a stock androidot sem... Olyan túlárazottak, hogy hihetetlen. Szégyen ez a mai tinivilág. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!