Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik tablet érné meg jobban?...

Melyik tablet érné meg jobban? (indokoljátok is meg légyszíves)

Figyelt kérdés

Tablet: -ConCorde Tab PLAY

-WayteQ xTAB-70dci

-ConCorde Tab SPEED

-Nexus 7

2013. máj. 5. 09:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Nexus 7

Azért mert ez hivatalos google tablet ergó lesznek még rá frissítések. A többin ezt elfelejtheted.

2013. máj. 5. 10:42
 2/7 anonim válasza:
wayteq a jobb.nagyobb felbontású a képernyője mint a többinek.akármit töltöttem rá eddig mindent vitt.2 magos 1,6ghz s procija miatt elég gyors és jó árban is van.amikor mi megvettük mondták hogy jó vétel és azt is h. még nem vittek belőle egyet se vissza.csak ajánlom!!!!!
2013. máj. 5. 11:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyikre se nagyon hallgass.

#1 rosszul tudja, Wayteq xTab 70dci is megkapta a legfrissebb Androidot, a 4.2.2-t, ami elég nagy szám, hisz csak Nexus-ra volt eddig.

#2 meg nem tudja miről beszélsz, Speed-be szinte ugyanaz a hardver van, ugyanakkora felbontás, Nexus 7-be meg minden jobb.

Egyébként egyértelműen Nexus 7 a legjobb innen, legerősebb hardver, nagyobb aksi, hivatalos Google készülék->tovább támogatott.

Viszont kétszer olyan drága, mint a másik kettő.

És a másik kettő sem rossz, nem nagyon fog akadni, cserébe feleannyiba kerülnek.

Ha van rá pénzed, akkor mindenképp Nexus 7, ha olcsóbban akarod megúszni akkor Wayteq.

2013. máj. 5. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja a Tab Play-t észre sem vettem, de mindegy, nem jó vétel, szar a felbontása.
2013. máj. 5. 11:32
 5/7 anonim ***** válasza:
3: igen de max 1-2 frissítés lesz rá, míg a nexusra nem...
2013. máj. 5. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez igaz, ezért tényleg jobb a Nexus, de 2x annyiba kerül, azt nem árt figyelembe venni.

2013. máj. 5. 15:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Én is a nexusra gondoltam :)
2013. máj. 5. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!