Samsung Galaxy Note 2, S3, Vagy iPad mini egy mezei gombos telefonnal?
Nekem múltkor ismerősöm kölcsönadta a Note 2-jét de nagyon nem tetszett tekintve arra hogy csak két kézzel tudom normálisan használni és még a zsebembe sem fér el pedig egy telefonnak az a lényege hogy könnyen hordozható legyen. Persze ha neked bejönnek a féltéglák akkor nyugodtan megveheted. Az iPad Mini + mezei telefon páros azért nem ajánlom mert úgysem fogod mind a kettőt magaddal cipelni, ha pedig mégis akkor elég macera lenne.
Én a helyedben a Samsung Galaxy S3-at venném ( bár még ez is nagy nekem ).
Mindenképp valamelyik telefon.
Még ha a mini hátrányait nem is nézzük (amiből pár akad), már az miatt sem ajánlott, mert akkor 2 cuccal kéne folyton járkálnod. Lehet elsőnek úgy gondolod, hogy ez nem zavarna, de hidd el, előbb-utóbb lehet zavarna.
Note 2 jó, de tényleg nagy, ami szerintem pont az előnye. Egy hétig kell kb használni, hogy hozzászokj, de utána megimádod a mérete miatt.
Ha túl nagynak látod, akkor SGS3 kb ugyanaz, csak kisebb.
Mindent annyiért adnak, amennyiért tudják.
Samsung akármennyiért is adja a telefonjait, több tízmilliót el fog tudni adni belőle, mert Samsung. Hülye lenne olcsóbban adni.
Egyébként Note 2 mérete tök jó, csak tényleg gáz, hogy zsebben nem fér el.
Ipad mini nem túl jó 15k+és ipad 4
Amúgy játékra
1. Ipad 4
1. Note 2
3. S3
De írd meg hogy mire használod
Bár ugye sok a zsebes ezért a fölső elsőt ajánlanám
Hogyha valakit zavar a két első helyezés akk. elmondom holtverseny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!