SOS! Telefont keresek de nem tudom mi a neve. Valaki segítene? A többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy Nokia telefon de nem tudom a nevét...:/ Érintő képernyős,Androidos,5mpx-es kamera és szét csusztatható vagyis pici billennytyűzett van rajta de nem a képernyőn..SÜRGŐSEN KÉNE VÁLASZ!!! Ha valaki megtalálja légyszives linkelje be...2013. máj. 4. 15:37
11/13 A kérdező kommentje:
Jó hagyjuk inkább...GYAKORI KÉRDÉSEK..na mind 1...-.-
2013. máj. 4. 16:46
12/13 anonim válasza:
Ne figyelj rá, csak annyit jegyezz meg hogy a Nokia nem gyárt Androidos telefont. Csak Symbian-os és Windows-os telefonokat. :)
13/13 anonim válasza:
oké nem kell most mindenkit lecseszni mert nem kocka és nem egész nap azzal van elfoglalva, hogy mi milyen telefon, egyépként régebben én is ilyen voltam, de mostmár, hogy új telefont kaptam elég sokat törődtem azzal, hogy ne essek bele abba a csapdába amit sok kamasz átél: samsung galaxy mini
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!