Sorrendbe állítanátok a köv. Telefonokat?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy S2, S3, és S4; Apple iPhone 4S; Sony Xperia Z és T2013. máj. 4. 12:37
1/10 anonim válasza:
Galaxy S4
Xperia Z
Galaxy S3
Xperia T
Iphone 4s
Galaxy S2
szerintem..
2/10 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel, de az utolsó kéttelefon felcserélném. Az S2 jobb mint az iphone 4s.
3/10 anonim válasza:
Mi alapján állítsuk sorrendbe?
Méret, súly, kijelző nagysága, eladott darabszám?
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Az alapján, ahogy az első két válaszoló tette. Tehát, hogy mennyire jók, illetve melyiket választanátok, és melyik nem, telefonvásárlás esetén.
2013. máj. 4. 12:57
5/10 anonim válasza:
Az hogy mennyire jó, és azt hogy én melyiket venném az azért két külön dolog. Én ezek közül attól függően mennyi pénzem lenne, csak az S2, T és a Z jöhetne szóba, de ha ennyi pénzt rászánnék valószínű hogy egyiket se venném ezek közül.
6/10 anonim válasza:
Ha mindent összevetve kell egy táblázatot létrehoznom, akkor ugyanúgy csinálnám, mint az első válaszoló...
9/10 anonim válasza:
#8: Nemnem, az első írta jól, de az utolsó kettőt én is felcserélném, tehát:
Galaxy S4
Xperia Z
Galaxy S3
Xperia T
Galaxy S2
iPhone 4S
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a ti válaszaitokat is!
2013. máj. 5. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!