Xperia S-em van és folyamatosan lefagy, tanácsok? Vigyem vissza?
Figyelt kérdés
Van mikor írok és akadnak a betűk,késik a beírása,van mikor lefagy,és 5 percig nem válaszol,újraindul,túlforrósodik,és szerintem 4 oldal (tele) alkalmazás nem sok rajta... Tanácsok? És ha az a tanács,hogy vigyem vissza,akkor kb. ebben az árkategóriában (max. +10.000 forint még) milyen telefont érdemes venni?2013. máj. 3. 21:04
11/15 A kérdező kommentje:
na jó szerintem hagyjátok abba,amúgy 77-85 között van (nem független) és még így konkrétan nem tudom,hogy mit kéne csinálni telefonoknál csak a teljesítményhez értek,újratelepítés,hardverhiba megcsinálása ilyenekhez nem... érdemes elvinni megcsináltatni vagy akinek van nektek is van ilyen problémátok vele?
2013. máj. 4. 13:25
12/15 dirtboy válasza:
szomszédomnak van ilyen lassan 1éve de már lehet hogy megvan 1éve,nem volt ilyen gond vele még egyszer sem.
nem panaszkodott még rá.
ha nincs ismerősöd aki ért hozzá és megtudná neked csinálni akkor vidd szervizbe.
rootolt a teló egyébként?
14/15 A kérdező kommentje:
Öööö nem értek hozzá mondom... Csak teljesítmény
2013. máj. 4. 13:50
15/15 anonim válasza:
Jajj gyerekek chill van :D
Elmondta mindenki a kis véleményét (én, hogy iPhone-ra váltottam) és kész. Mindenki azt vesz amit akar végső soron az Ő döntése :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!