Nokia N8 vélemények?
Hát nagyon nem... Első, ha te az Iphonra, meg a szar sony ericcsonra hajtassz ami annyival különbözik hogy 2012-es, akkor hát nyugodtan. Ha egy telefon régi, mért szar?
Ezt sose értettem. És az N8 igen is jó (12 mpixeles kamera, ingyen navigáció) Szóval ajánlom, és minden nokiát :)
De hogy ne csak nokiaszerető legyek, jó minden telefon is, csak sose értettem a régi telók mért szarok?
Egy új nokia jobb mint a régi? Pár funkcióban jobb a nokia lumia és 2012-es. Alap dolog a telefonba a telefonálás... Meg a WiFi, bluetooth, alapok. Azt hogy a lumiába ilyen meg olyan gyorsan tölt a net, az semmit nem ér.
Az N8 jó telefon, ha nem tetszik a kommentem, pontozzatok le
A Nokia N8 igenis egy jó telefon. A 12 megapixeles kamera nagyon jó képeket készít és anyaghasználata is jó sok más műanyag mobilnál.
A negatívum sajnos tényleg az , hogy attól függetlenül , hogy egész jó teló eljárt felette az idő. A symbian már mondhatni "halott" OS. A hardver pedig már kevés ahhoz , hogy nagy dolgokat vihess véghez vele. Ha fotózni és telefonálni kéne akkor tökéletes , viszont ha játszani szeretnél rajta meg netezni inkább egy androiddal jobban jársz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!