Miért nem talál jelet a Sony Xperia U GPS-e WIFI nélkül?
Elegem van ebből a telefonból! A régi X8-as a zsebből elővéve azonnal jelet fogott internet és A-GPS adatok nélkül. Az U egyszerűen képtelen erre.. Egyszerűen nem akar jelet fogni.
Amint WIFI-n keresztül kap Net-et, semmi gondja. Viszont ha kikapcsolom a WIFI-t és mobilnet-et adok neki, egyszerűen semmi. Ezt meg végképp nem értem! A Sony azt ígérte, hogy sokkal pontosabb és gyorsabb lesz minden net nélkül is: [link]
Rengeteget olvastam a probléma után, szinte az összes Xperia U tulaj ezzel a gonddal küzd.
Használhatatlan így.. Ezért próbáltam meg áthidalni a problémát azzal, hogy adok neki Net-et.
Ülök a szobában, mellettem a router bekapcsolva.. Pillanatok alatt fixál. WIFI kikapcsol, marad neki a Mobilnet, akkor viszont egyszerűen semmi.
Van valakinek bármi ötlete?
"Ha olyan szolgáltatásokat vesz igénybe, amelyekhez a GPS-vevőnek meg kell határoznia az
Ön földrajzi helyét, győződjön meg arról, hogy az égboltot nem takarja el semmi. (pl.felhő,fal stb.)"
(Sony Xperia U kézikönyv)
-tehát egy felhő is akár akadályozhat ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!