Jobb az élet okostelefonnal?
Nem vagyok semmi ellensége sem, de sajnos amilyen érveket felhoznak az okostelefonok mellett, azok nem győztek meg arról, hogy nekem jobb lenne attól, hogyha vennék egyet.
Idegesít a dörzsölőképernyő (hülyére röhögöm magam, ahogy mindenki dörzsöli, ahogy pl kioldja a "billentyűzárat"), a nagy képernyő energiaigényes, hamar merül az akksi, elvesztik azt a tulajdonságot, ami annyira tetszett, hogy kicsi a mobiltelefon. Az okosok egyre féltéglábbak. Ráadásul nekem olyan kiszolgáltatottnak és sebezhetőnek tűnik egy olyan eszköz, amihez komolyabb előfizetés kell és a sok vezetéknélküli funkció és az oprendszeresség kiszolgáltatottá teheti vírusoknak is.
(Én nem hallgatok fülhallgatón zenét, nem akarok HD videókat csinálni és fotómontázsokat készíteni a mobillal.)
De érdekelne, hogy aki örül neki, az miben élvezi az előnyeit?
az élet nem lesz jobb, csak kényelmesebb.
Ha nem akarsz túl elkényelmesedni, akkor telefont veszel telefonálásra, asztali gépen netezel, fényképezővel fényképezel, stb... Lehethogy praktikus az okostelefon, de függőséget okoz. sok az érv mellette, kevés van ellene, de az a kevés az nyomós érv: függőség, túlzott kényelem, drága, aztán mindig jobb kell majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!