Falcon1996 kérdése:
Sony Xperia Sola vagy Samsung Galaxy Ace II?
Figyelt kérdés
Telefonvásárlás előtt állok, és ezt a két készüléket néztem ki. Ti melyiket ajánljátok?2013. máj. 1. 14:16
2/10 anonim válasza:
lehet jobb ár/érték arány a sola, de valamit kifelejtettek belőle. AZ ELŐLAPI KAMERÁT. ilyen pofátlan nem lehet a sony, hogy a nem bővíthető U-ba rak, ebbe meg nem. ACE 2
3/10 anonim válasza:
Természetesen Sola, samsungot nem szabad venni.
4/10 anonim válasza:
Sola. Jibb, és olcsóbb.
És kedves második!
Arra nem gondoltál, hogy nem mindenkinek van szüksége előlapi kamerára?
6/10 anonim válasza:
a sony-tól ez akkor is értelmetlen húzás...
7/10 bazrally válasza:
Ace 2!Nekem kb. fél éve meg vanés semmi baj nincs vele.Gyors,nem fagy le,az előlapi és hátlapi kamera is nagyon jó.Nekem minden játék jó hozzá.A képernyő szinei is nagy jók.Bőven megéri az árát!:D
8/10 anonim válasza:
Xperia Sola.
Egyébként azért nincs benne előlapi kamera, mert kompenzálni akarták az U-val. Az U nem bővíthető, ennek meg nincs előlapi kamerája.
9/10 anonim válasza:
Samsung Galaxy Ace 2-t javasolnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!