Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az LG...

Mi a véleményetek az LG KP500ról? (csak, olyan írjon, aki ilyet használ régebb óta)

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Most kaptam egy ilyent és egy napig próbálgattam,de végül is maradtam a régi telómnál a hagyományos kijelzősnél.Ha valakinek kellene féláron odaadnám.
2009. szept. 28. 06:25
 2/9 anonim ***** válasza:
első, engem érdekelne. Vadonat új, garis? mennyiért adod?
2009. szept. 28. 07:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy ideig én se bírtam az lrintőt megszokni (LG Arena) De megszerettem.
2009. szept. 28. 07:45
 4/9 anonim ***** válasza:

nekem ilyen telóm van. én megvagyok elégedve vele. szerintem nagyon jó. a gyári fóliát ne szedd le róla. igaz, úgy egy hangyányit érzéketlenebb de gondolj a karcokra, ekkora felületen.

egyszóval remek telefon ez

2009. szept. 28. 10:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Marha lassú,gyakrtan nem reagál az érintésre.
2009. okt. 1. 14:05
 6/9 anonim válasza:
47%
eg szóvar szar
2009. okt. 18. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
én kb 1 hete kaptam, és teljesen jó, eddig nem tudtam zenét hallgatni, mert vagy 30 mobilt kipróbáltam és egyiknek se volt jó a zenelejátszója, vagy halk volt, vagy else indult, de az lg kp500 nak kitűnő, és ne higgy azoknak akik szerint szar, mert marha jó telefon, és nem is túl drága, és egyáltalán nem lassú, jaj most azért lassú mert 1000 sms-t nemtud azonnal betölteni? 3 másodpercet mindenki tud várni szerintem:)
2010. jan. 12. 17:12
 8/9 anonim ***** válasza:

egy hónapja vettem egy lg kp500

régi telóm motorola c261 ahoz képest semmi baja nincsen

motorolánál lassú volt a képek,üzik betöltése

2010. febr. 5. 20:22
 9/9 anonim válasza:

szerintem jóó!!

nekem is az van! :D

és szeretem!

2010. márc. 17. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!