Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s4 vagy galaxy...

Samsung galaxy s4 vagy galaxy note 2?

Figyelt kérdés
samsung
2013. máj. 1. 11:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem lehet választani kinek mi a jobb , aki azt akarja hogy egy kisebb telóba legyen benne szinte minden annak s3, s4 aki azt akarja hogy egy jó nagy kijelzője legyen s pennel és még sok mással is annak Note 2

De amúgy az s4 cuccait megkapja az s3, Note 2

2013. máj. 5. 10:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem videóról kell megállapítani, hogy melyiknek milyen a képe .. omfg.

Menjetek be egy mediamartkba, ott van egymás mellet a note 2, s3-4, elég hosszúak a madzagok, tegyétek őket egymás mellé. A pentile nem az igazi, az RGB elveri.

Nem rossz az s4, de a note 2 jobb. Az akku is sokkal jobban bírja. Na meg ez egyelőre a 4 magos qualcomm SoC-al szerelt s4, majd nemsokára jön a 8 magos exynosos s4, azt már érdemes megfontolni.

2013. máj. 18. 14:23
 13/14 dirtboy ***** válasza:

én úgy tudom hogy Magyarországra soha nem jön be a 8magos s4,egyébként meg rootolod a 4magosat és ott vagy mint a 8magossal de igazából semmi értelme már a benchmark teszteken jobb pontot elérni,már olyan magasan járnak hogy csak na.

nekem 18395 pontot ért el a telóm antutuban rootolás nélkül,ha rootolnám fel lehetne vinni 21 000felé de pont hogy nem nyernék igazából vele semmit,ugyan úgy tudnám használni mint mikor 18ezer körül teljesített csak jobban merülne az aku.

az s4 már igen magasan jár,tök mindegy hogy 4 vagy 8 magos verziód lesz,a 8magos nem merül annyira. ennyit vennél észre kb belőle.

2013. máj. 18. 15:10
 14/14 anonim válasza:
note 2 a legjobb
2013. júl. 26. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!