Van olyan valaki aki csak Viberen keresztül telefonál?
Figyelt kérdés
Az érdekelne pontosabban, hogy akinek olyan mobilinternete ami, pl 200mb-s, és utána nincs túlforgalmazási díja, hogy ha letelik az adatforgalom, akkor menyire lassul be a telefonálás, lehet e normálisan telefonálni, vagy inkább csak az üzenetezés a jó benne. Csak ilyen fajta mobilinternet érdekel, mert azt tudom, hogy wifivel teljesen jól működik. Köszi a válaszokat előre is!!2013. ápr. 30. 09:19
1/7 anonim válasza:
A lassulás elég drasztikus: a T-nél 32 kbps (szerintem a többi szolgáltatónál sem több). Megjegyzem: régen a fütyülős modemek 56 kbps-el mentek.
A Viber hanghíváshoz 250 kbps kell átlagosan fel és le. Ez sokszorosa a minimumnak, így a hanghívás nem nagyon fog menni.
Forrás: [link]
2/7 anonim válasza:
Van. Én, a skótok királya. Cool ;-)
3/7 A kérdező kommentje:
1. Köszi a linket, de sajna angolul nem tudok. De akkor nagyon rossz lesz a telefonálás?
2. Most akkor nálad működik a telefonálás? Ilyen interned van, amit írtam??
2013. ápr. 30. 12:30
4/7 anonim válasza:
Megkockáztatom, hogy létre sem tud jönni a hívás.
5/7 anonim válasza:
nem tudnál beszélni ha le vagy lassítva 32 kbitre mert csak hangfoszlányokat hallanál !
6/7 anonim válasza:
Gyonyoru es tiszta a hang mindig, mindenkor. Udv. A Skotok Kiralya ;-)
7/7 anonim válasza:
Létrejön a hívás, de pontosan, ahogy valaki előttem mondta, csak hangfoszlányokat hallasz. Tehát lassított nettel felejtsd el a Viberen telefonálást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!