Mikor Win 7-et használtam, akkor kezdtem úgy érezni, hogy igen. De játékra még mindig a PC-t használom.
Igazából nekem egy nagyranőtt telefonom van, nem tabletem.
Netezni már ezen is jó, és film nézésre is alkalmasabb, mint a 4.3". A telefont meghagytam szinkronizáláshoz. De amióta win8-at használok, ezt is elvégzi a telefon helyett a PC.
De amúgy a hetekben gondolkoztam rajta, hogy 1 150ezres telefon simán kiváltaná a PC-t, ha nem lennék gamer. Oké, telefonra is vannak játékok, csak azok még nincsenek olyan szinten.
Nem váltotta ki.
Hiába tudom nagyrészt ugyanazt megcsinálni rajta, mint laptopon, gyors a netezés, meg minden, de azért gépen mégiscsak kényelmesebb.
Jobb gépen írni, meg gyorsabban lehet ugyanazt megcsinálni (mondjuk kimásolni egy szövegrészletet gépen 0.1 másodperc, tabon meg azért lassabb, nehezebb).
Amióta van tabom annyit változtak a gépezési szokásaim, hogy esténként már kikapcsolom 1-2 órával hamarabb a gépet, aztán ágyból tabozok miközben Comedy Central-on megy a Family Guy, illetve ha valaki odaakar ülni a gépem elé pár percre akkor gond nélkül odaengedem őket, és az sem zavar, ha leragadnak ott kicsit hosszabb időre, mert addig is tudok tableten szórakozni.
Touchpad szerintem is szörnyű, de érintőképernyő teljesen más.
Egyébként meg a billentyűzetet és az egeret is hozzá lehet csatolni a tabhoz.
Egy igazi munkaállomást sosem fog kiváltani egy tablet, de a kérdező szerintem nem is erre gondolt, hisz az emberek legtöbbje csak netezik meg hülyeségeket csinál a gépén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!