Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit rontottam el? (0. facebook...

Mit rontottam el? (0. facebook.com)

Figyelt kérdés

Tudom, ezer meg egyszer feltették a kérdést.. Sokat olvastam, de erre a problémára nem találtam megoldást.

Mindent végigcsináltam PONTOSAN A LEÍRÁS SZERINT - > [link] <-

A következő probléma léptek fel:

- Mikor bekapcsoltam az adatforgalmat, a Facebook Messenger hozzáfért a nethez. Igen, rootolt a telefon. Ismét igen, Droidwall-ban a a WiFi-nél van kipipálva az Any application és 3G-nélcsak a Böngészőnél (gyári). Nem, a wifi ki volt kapcsolva. Szóval a pénzemet kicsit zabálja.

- A mobil-hozzáférési pont-nál a T-Mobile NET van kijelölve (igen, default)

Mi lehet a baj? Esetleg másik APN-beállítás szükséges?

2013. ápr. 28. 12:45
 1/5 A kérdező kommentje:
A telefonon 4.0.4-es Android rendszer fut (nem főzött)
2013. ápr. 28. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem a droidwallnál oda kell tenni a pipát amit blokkolni akarsz. Tehát te lényegében leblokkoltad a WiFi kapcsolatot meg a mobilnetet a böngészőnél. Csak fordítsd meg a kijelöléseket (a böngészőnél meg nem kell semmi.)
2013. ápr. 28. 12:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Még akkor is ha white list módban van? :o

Screenshot: [link]

2013. ápr. 28. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor nem, jó így.

Esetleg ami még lehet, hogy nem elég kipálni, hanem engedélyezni is kell (menü gomb, firewall disabled és ha fölötte a vonal zöld akkor jó).

2013. ápr. 28. 23:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Úgy volt.. :/
2013. ápr. 28. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!