Lumia800ra hogyan tudnék zenét letölteni?
Nem a Zunenal próbálkoztam,mert nincs most számítógép itthon,hanem csak simán a beemp3ról töltöttem le zenét(elvileg),de ha kilépek a netről,akkor már nemhogy nem tudom elindítani a számot,de mégcsak nem is találom a telefonomon. Nagyon kezdő vahyok,légyszi segítsen valaki!
Előre is köszönöm!
Esetleg még ezt megpróbálhatod:
1. ellenőrizd, h tényleg lementette e a fájlt, úgy h megnézed csökkent e a szabad tárhely annyival amennyi az mp3 mérete.
2. ha igen akkor a mediaplayerben keresd a médiakönyvtár frissítése (?), v valami hasonló menüpontot amikoris a player atnézi a teljes memóriát és kilistáz minden megtalált fájlt. Ezek után már le kell hagy játsza, ha megtalálta őket. Ha ezek után sem találod a letöltött állományokat akkor csak sz.gépről tudsz felrakni rá. Ja és ezt a frissítést persze minden új letöltés után meg kell ismételni (legalábbis, ha a letöltött anyagot azonnal meg akarod hallgatni/nézni), v telepakolod a memóriát és elég egyszer, v belátásod szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!