Szóval lány vagyok ezért olyan kellene, amiből nemcsak fekete van, elsősorban. Szeretném, ha inkább QWERTY billentyűzete lenne, illetőleg minél szebb képet tudjon készíteni és fogja a wifit. És a zenelejátszó, vagy hogy szokták mondani, hangminőség (?) is jó legyen. Ilyen telefonok esetleg? Vagy ami hasonlóak? És jó lenne ha minél pénztárca kímélőbb lenne! Előre is köszönöm a válaszokat! egyébként ettől eltérő ötleteket is várok, lényeg a fénykép, zene, wifi és QWERTY vagy érintő. Gondoltam már a BlackBerryre, de annyira nem terhelném a szüleim pénztárcáját...
2013. ápr. 27. 20:29
1/7 anonim válasza:
Mennyi legyen max?
Mert legolcsóbban Xperia tipo 25k-ért, de nem csinál nagy szám fényképeket.
Kicsit drágábban Xperia U vagy sola már egy fokkal jobb, de az már 40+ ezerbe fáj.
2013. ápr. 27. 20:41
2/7 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ezeket ajánlom:
Samsung galaxy mini 2
Samsung Galaxy Ace
Xperia Tipo
Ez drágább de nekem nagyon tetszet: Xperia Miro (Jelenegi telefonom)
És ezzel lehet hd-s képeket készíteni: Nokia 500 5megapixeles kamera
2013. ápr. 27. 20:50
3/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló!
40 000 környékén, de 50e felül semmiféleképpen nem szeretnék.
Tudom nehéz eset vagyok, de ezek közül, csak az ace ami tetszik a többi nem :/. A nokia E72 ami nagyon bejön, de (bénaságomból eredően) sehol nem találom az árát :(. Egyébként azon van lehet wifizni? Mert más minden megvan benne, csak a wifit meg az árát nem tudom...
És köszönöm a válaszaitokat! :)
2013. ápr. 27. 21:02
4/7 A kérdező kommentje:
*Egyébként azon lehet wifizni?
(Bocsánat.)
2013. ápr. 27. 21:05
5/7 anonim válasza:
Van az E72-ben wifi, de amúgy nem jó telefon.
Symbian OS nagyon elavult, hardveresen is alkalmatlan mindenre, stb.
Galaxy Ace sem egy nagy szám telefon, de akkor már inkább az.
2013. ápr. 27. 23:15
6/7 A kérdező kommentje:
És a nokia E6-ról van vlmilyen véleményetek, tapasztalaitok?
2013. ápr. 28. 16:19
7/7 A kérdező kommentje:
Azért azt tisztázzuk, hogy engem nem érdekel, ha valami régi, nem igazán érdekel, h mi a menô. Egyszerûen, csak legyen szép (nekem, mert ugye ez szubjektív dolog, de nekem az E6 nagyon tetszik), ill. mivel sokat utazok, ezért tudjak rajta zenét hallgatni, meg szeretek fényképezni, csak úgy ha olyam kedvem van, de ezért nem akarok fényképezogéppel járkálni mindenhova. Csak ha leakarok fényképezni pl. egy fát, akkor ne legyen egy homályos képem róla... meg fogjam a wifit. Ha tudok wifi segítségével kommunikálni, akkor minek a kártyámat meríteni? Másra egy 14 éves gyereknek, meg szerintem nincs szüksége. Csak ébreszto, szamologep, de az már alap mindenhol...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!