Takaltam egySamsung galaxy i9100 telot mit tennetek vele?
Figyelt kérdés
Talaltam egy samsung galaxy teleont?
Ti angliaban mennyiert adnatok el alkatresznek?
Le van blokkolva ezert angliaban nem hasznalhato
2013. ápr. 26. 22:56
1/4 anonim válasza:
toltsd fel hivd fel az utoljara hivott szamot es kerdezd meg a nevet es cimet annak akinek a telojarol beszelsz. Legy becsuletes biztosan te is orulnel ha visszakapnad a telodat ha egyszer elhagynad nem igaz?
2/4 anonim válasza:
ha le van tiltva akkor azt már nem keresik. semmit nem lehet vele csinálni. alkatrésznek. .? attól függ. ha jó a kijelzője akkor az már 30-40 ezer.
3/4 _Jessy_ válasza:
Megpróbálnám megkeresni a tulajt, ha nem megy, akkor várok, hogy keresi-e valaki.
4/4 Beviz Elek válasza:
Add be a rendörsègre hogy hàtha imei stb alapjàn meg lesz a tulaj.
Èn egyszer egy iphone 4s-t talàltam ès örült a tulajdonos amikor visszajuttattam hozzà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!