Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 3G visszaállítás. Hogy...

David930530 kérdése:

IPhone 3G visszaállítás. Hogy tudom restore-ozni ha nem működik a bekapcsoló gombja?

Figyelt kérdés
Használtan vettem a telót és mivel 3.1.3-as ios volt rajta így gondoltam rárakom a 4.2.1-et de mikor ez megtörtént nemcsinál azóta semmit...légyszi segítsetek!!!

2013. ápr. 26. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, cserelni kell a gombot rajta
2013. ápr. 26. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha bedugod a gépbe, be kell kapcsolnia.
2013. ápr. 26. 20:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát most annyi van h ebben a h lye módban van h most csak segélyhívni lehet vele..semmi mást nem csinál...leszedtem minden cuccot a restorozáshoz...mikor meg van az h nyomni kell a bakapcsoló gombot..utánna a be+home gombot...utánna elengedni a bekapcsolót...ez egy kicsit nehezen megy...mivel nem érzékel semmit a bekapcsolója...most azon gondolkodok h hol lehetne viszonylag olcsón megjavíttatni aztán ujból nekivágni a restornak...mert jailbrakkel volt független...és hiába nem kellett volna frissíteni mert gondoltam h ez lesz..csak mivel már 4.2.1en se nagyon megy szinte semmi értelmes...ha rádugom a gépre bejön az iTunes kiírja h Iphone de nem csinál vele semmit...elvileg csinált biztonsági mentést róla...de nemtudom visszaállítani sem..köszi a válaszokat!
2013. ápr. 27. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!