Miért merül le 1 nap alatt az iPhone-om? További lent!
Figyelt kérdés
Most kaptam körül belül 2 hónapja egy iPhone 4 készüléket. De mostanában alig bír ki 1 napot. Este felteszem a töltőre, reggelre feltölti, és utána 10 perc után már csak 90%-on van.
Ezek az alkalmazásaim vannak rajta; LogosQuiz, Viber, Chrome, Gmail, Yahoo, YouTube, Instant, Subway Surf, Temple Run.
Mitől lehet? S.O.S
Csak normális válaszokat kérnék! :)
2013. ápr. 25. 19:17
11/21 anonim válasza:
MONDOM, az én és az ismerőseim telefonjain TÖKÉLETESEN működik a viber, az én tapasztalatomat osztottam meg, nem azt, hogy másoknak hogy működik. Amúgy tényleg lehet abban valami, hogy a 6.1.3 a ludas a 4-es telón...
12/21 anonim válasza:
Nekem is van Viber és nem attól merül le.. Amúgy állítólag azért merülnek gyorsan,meg lassabak az iPhone4-ek mert az Apple az új frissítéseivel mindig lassítani próbálja a régebbi telefonokat,hogy ezért te újat vegyél...(iPhone 5-öt). De persze lehet hogy ez nem igaz
13/21 anonim válasza:
Ok, akkor a kételkedők keressenek rá google-ban:
viber battery
vagy
viber battery drain
A program sz.rul van megírva, egyes esetekben nagyon durván merítheti az akkut.
14/21 anonim válasza:
az iPhone olyan hogy minden nap fel kell tolteni...a gombot kozepul kettszer egymasutan nyomd meg es ott lent azokat az aplikaciokat torold ki hogy ne mennyen lassabban meg ilyesmi nekem is a volt iPhonomat naponta toltottem ilyen az iPhone...de attol meg jo
15/21 A kérdező kommentje:
Nincs megkapcsolva se a Wi-fi, se a bluetooth, az összes alkalmazás be van zárva....:/
?
2013. ápr. 28. 08:03
16/21 anonim válasza:
Miért nem próbálod ki azt, amit én javasoltam, hogy ideiglenesen törölni egy alkalmazást, és akkor kiderülne hogy a te telefonodon mitől merül?...Nem lenne attól semmi bajod. Veszteni valód nincs, mert ahogy itt látszik, nem mindenkinek ugyanúgy reagál a telefonja ugyanarra a programra.
19/21 A kérdező kommentje:
Letöröltem....de ugyanolyan!
2013. ápr. 28. 19:10
20/21 anonim válasza:
akkor várj egy napot, és törölj egy másikat. és így tovább. Ne légy ennyire türelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!