Sony Xperia T, HTC One X, Samsung Galaxy S3? Melyik a jobb? Melyiket ajánlanátok?
one xet venném
hogy miért?
a T nálam kilőve mert kicsi a képernyő hasznos felülete.
s3 kilőve mert szerintem nem szép valamint az amoled miatt is.
a one x azért nyert mert elég nagy a kijelzője,szuper lcd 2es,hátránya a gyenge aku idő.
ha negyediknek be raknál egy nexus 4et akkor viszont azt választanám.
ez az én személyes véleményem ami nem teljesítmény tesztekre és menőségi faktoron alapszik.
azért a 4,3 és 4,7 közt elég nagy a különbség főleg ha sonyt nézünk ami 16:9es képernyőkkel dolgozik.
már két 4,3as kijelzőközt is van látható különbség ha az egyik 16:9 a másik 15:9.
egyik ismerőseimnek zte skate van,4,3/15:9 és nagyobbnak is látszik mint a másik havernak lévő xperia s ami 4,3 és 16:9-es arányú.
az enyém 4,7es 15:9es és kicsinek tűnik mellette egy 4,3as még a 15:9es arányú is.
lerajzolva nem tűnik nagynak a különbség de élőben azért feltűnő.
Többször is leírtad a varázsszót: "tűnik".
Tehát ugyanakkora, csak max a kisebb/nagyobb káva miatt kisebbnek tűnik ez vagy az.
Én az Xperia T-t sokkal inkább a TFT kijelző miatt lőném ki. Felsőkategóriába el kéne felejteni a TFT kijelzőt.
One X-nek a legjobb a kijelzője, viszont az aksija tényleg elég gyenge, jobb lenne a kicsit nagyobb aksis One X+.
/Főleg hogy az Xperia T képernyője 4.55-ös.../
igen amiből az alsó gombsor elvesz elég sok hasznos felületet mivel a gombok a kijelzőre lettek téve.
/Tehát ugyanakkora, csak max a kisebb/nagyobb káva miatt kisebbnek tűnik ez vagy az./
szerintem szerkeszd ki a képernyőit és akkor majd terület számításalt meglátod hogy nem csak tűnik de nagyobb is.
megsúgom hogy 147négyzet milliméter lesz a különbség a 15:9es képernyő javára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!