Androidos rendszerek esetében mi az hardver amin minden alakalmazás fut?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 08:00
1/3 anonim válasza:
Nekem Galaxy S Advance van eddig minden elment rajta amit próbáltam a most wanted is szépen megy egyszer sem akadt meg eddig :)
2/3 dirtboy válasza:
szerintem már egy xperia s en is elfut minden,vagy egy v vagy t-n.
a mostani felső kategóriások még kihasználatlanok szerintem bár ettől függetlenül még érdemes megvenni őket,az enyém pl villám gyors és tudom hogy bármit visz gond nélkül még pár évig.
3/3 anonim válasza:
Egy RockChip RK3066 + 1 giga RAM mindenre elég (1080p-s kijelzőhöz mondjuk kicsit komolyabb vas kell).
De ha egy 2 magos Snapdragon S4 van a telefonba, akkor az évekig garantáltan visz még mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!