Apple iPhone 3GS telefont hogy lehet életre kelteni? Többi lent.
Sziasztok.
Vettem használtan egy iPhone 3GS telefont. Túlzottam nem értek hozzá, de gyárilag függetlennek volt hirdetve.
A helyszínen kipróbáltam 2 kártyával is, működött. Megvettem. Még régebbről van iTunes accountom, gondoltam töltök le hozzá pár alkalmazást. Összekötöttem a géppel, és semmit nem engedett letölteni, merthogy min iOS 5 kell hozzá. Az iTunes felajánlotta a frissítést, és 6.1.3 rendszert telepített rá. Na itt jön a probléma.
A telefon elindul, DE nem tudja aktiválni magát. Sem T-Mobile, sem Voda, sőt Telenor kártyával sem! Mi a teendő? Az eladó természetesen eltűnt.
Hogyan tudom megkerülni az aktiválást? Tippem sincs milyen függő, az is lehet hogy külföldről hozták be.
Nézegettem youtube-on már ezt a jailbreak dolgot, de hiába követem lépésről lépésre a dolgokat, tökre nem azt csinálja a telefon, mint amit a videókon a feltöltőknél látni. Az iTunes mindig újratelepíti, de az aktiválás nem megy.
Ötlet valakinek, hogy lehet életre kelteni? Lassan egy hete vagyok teló nélkül :/
http://www.youtube.com/watch?v=rNGHSGSIgek
ezt nézd meg.
A mobilod valószínűleg szoftveresen volt független.
Egyébként az első válaszolónak köszönöm a videót. tovább jutottam, de meg nem oldódott a probléma.
a telefon bekapcsol, viszont semmilyen SIM kártyát nem fogad el.
Sok program nem indul el a telefonon, mert minden kifagy. Egyedül amik elindulnak: Üzenetek, Fotók, Kamera, Időjárás, App Store, Beállítások, és a Telefon.
A többi programot megnyitva 6-8 másodperc után kilép belőlük.
7-es: ha figyeltél volna, a készülék már jb-s, a videó alapján csinálta a kérdező.
Kérdező: függetleníteni is kell a készüléket. Az a gond, hogy tudni kell ehhez a baseband számodat. Beállítások-általános-info és a modem firmware kódját írd le ide.
06.15.00
modem firmware
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!