Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell frissíteni az...

Hogy kell frissíteni az androidot a sony ericson xperia x10 minin?

Figyelt kérdés
Pár napja próbálok vele szenvedni de se hogy se sikerül, ha esetleg valaki egy linket adna honnan tudnám letölteni és hogy hogyan tudom azt rá tenn itelefonomra nagyon hálás lennék.( nagyon nem értek telefonokhoz)

2013. ápr. 24. 20:19
1 2
 1/19 uno20001 ***** válasza:

1. Telepited Sony PC Companion.

2. USB-n a telefont csatlakoztatod a géphez.

3. A PC Companion-ban. kiválasztod a telefont.

4. Lesz egy olyan lehetőség, hogy telefon/szoftver frissítése.

5. Valószínűleg kiírja, hogy nincs új rendszer.

6. Valahol van, hogy még így is szeretnéd frissíteni.

Remélem segítettem.

2013. ápr. 24. 20:30
 2/19 Beviz Elek ***** válasza:
hányas verzió kéne? azért lődd be valahol 1.6 és 4.1 között:)
2013. ápr. 24. 22:18
 3/19 A kérdező kommentje:
4.1-nek örülnék, de a mostani 2.1-nél vagy mennyinél ( nem nagyon értek hozzá) bármilyen verziója jól jönne.
2013. ápr. 27. 09:59
 4/19 Beviz Elek ***** válasza:

Gyàrilag 2.1ig van. Ezt felrakhatod pc companionnal, seus (sus)-sal (egyèrtelmü elèggè hogy mit kell csinàlni) ès flashtoollal (8millió leìràsa van, ajànlom a seria.hu/forum oldalt).

Efölött pedig custom romok vannak (nem hivatalos) amikböl is kèt fajta van. Custom kerneles ès gyàri kerneles. Gyàri kernelest egyszerü felrakni, custom kernelest bonyolultabb picit (az elsö alkalommal, de 2.jàra ez a könnyebb).

Ezekröl rengeteg tudsz olvasni a màr emlìtett oldalon ès az xda-n (ott minden èrthetöen össze van szedve minden telefonról, de angolul).

Ha èrdekel a nem gyàri megoldàs, akkor olvasgass utàna ès ha valami nem tiszta kèrdezz! :)

2013. ápr. 27. 10:11
 5/19 A kérdező kommentje:
Frissítettem a softverét, de ugye minden törlődött. De viszont amikor csatlakoztatom az usb-t akkot az összes adatot kiteszi ki írja a gépen ami régen is rajta volt, csak éppen a telefonban nem tudom elérni őket. Astrot használtam eddig de az is kitőrlődött. Töltsem le ujra?
2013. ápr. 27. 10:39
 6/19 Beviz Elek ***** válasza:
A memkàrtyàs adatok maradtak csak meg. Töltsd le azt ha tetszett. Amìgnem màszol bele a szoftverbe, addig böven megfelel. Èn ES file explorert hasznàlok mert az ötvözi a root explorer, az astro ès a file expert jó tulajdonsàgait. Root nèlkül az astro is jó!
2013. ápr. 27. 10:42
 7/19 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem vagyok wifi közelbe, a telefonomon internet sincs, ezért gépre letöltöttem, csak azt nem tudom hogy a telefon melyik mappájába tegyem bele eddig ha letöltöttem valamit vagy zenét raktam volna telefonra, semmilyen mappába nem tettem bele csak oda húztam a fájlt a legvégére és az astroba megtaláltam csak most ez ugye nem lehetséges, azaz betudom tenni csak nem találom seholse.
2013. ápr. 27. 12:57
 8/19 A kérdező kommentje:
Ezt elfelejtettem említeni de csak az astro tűnt el vagy nem tudom mert az összes kép, videó,zene, rajta van a telefonomon csak a játékokat nem jelzi ki, és nincs rajta.
2013. ápr. 27. 13:05
 9/19 Beviz Elek ***** válasza:

Ùjrarakàsnàl a feltelepìtett programok tünnek el, a beàllìtàsaid, sms-ek, telszàmok (mintha ùj teló lenne).

A kèpek, zenèk stb a memkàrtyàn vannak, azok maradnak. Zenelejàtszóba, albumba ezeket làthatod, de ahhoz, hogy minden fàjlt làss, kell egy fàjlkezelö.

Minden programot ùjra kell rakjàl.

Sajnos gyàri fàjlkezeelöd nincs, abból raknod kell egyet fel

2013. ápr. 27. 13:12
 10/19 Beviz Elek ***** válasza:
Ha nem lesz mèg wifid, akkor ùgy tudod felrakni pl az astrot, hogy: bluetoothon àtküldeted magadnak (ismeretlen forràsok legyenek engedve) vagy memkàtyàra tolod (ne mappàba) ès beìrod böngèszöbe, hogy file:///mnt/sdcard/file neve.apk
2013. ápr. 27. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!