ST15i kérdése:
Ha van egy előfizetésem T-mobile-nál amit felfüggesztettem fél évre, a készülékváltás is csúszik fél évet? Mellette kértem Like csomagot. Jelenleg azt használom
Figyelt kérdés
Februárban felfüggesztettem 6 hónapra az előfizetésem, November 26.án járt volna le.
Kötöttem egy új előfizetést Like csomagban, mivel jóval kedvezőbb. Kérdésem az lenne, hogy új készülék kedvezményes vásárlása is eltolódik fél évvel?
2013. ápr. 23. 21:38
1/1 anonim válasza:
Igen, a hűségidő a felfüggesztés időtartamával arányosan kitolódik, tehát a készülékváltásra is csak később lesz lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!