Huawei ascend y200?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Január óta van egy ilyen készülékem, Igazából nincs vele gondom, kivéve 1et, 2őt.
Igényeltünk még Go netet, csak az a probléma, hogy nem lép fel mindig a Play Áruházra vele, miért?? Van, hogy még Wi-Fi vel SEM. Sőt van, hogy alapból a netet sem tölti be rendesen. Ennek mi az oka?
Amúgy egy 4GB-os vagy egy 8GB-os memóriakártyát érdemes venni jobbam ebbe a telefonba? Ezek körülbelül mennyibe kerülnek? Néha kicsit lassú az egész, van, hogy a játék picit akad. Fent van a telün az Advanced Task killer, illetve felszeretném tenni az Advanced Mobile Care-t. Érdemes?
Üdv.
2013. ápr. 23. 20:06
1/3 anonim válasza:
kezdjük ott, hogy ez a teló nem a wifizgetésre meg a marháskodásra való. ez azért teremtettet hogy rootolják.énis rootoltam és sokkal jobb. egyébként ha van kis pénzed akkor 8gb class 10-es felsőkategóriás kártyát vegyél 5000ft-ér nem pénz és 2 3 évet kiszolgál.
2/3 anonim válasza:
és inkább saját wifi hálózatra lépj fel vagy mobilszerviz marad. lehet gyárilag hibás. ha nem rendelkezel otthoni wifi hálózattal akkor vegyél mobilnetet havi 1000ft. remélem segitettem. és ne tömd meg annyi alkalmazással 1 2 játék vagy ha nem elég akkor rootold. de ne kezd abba se bele ugy hogy nemtudod a következményeit.a játékok azért lassuak mert az alap 256ból 170et használ a mobil ebböl a rendszer 30 mb igy 140el gazdálkodhatsz csak.
3/3 A kérdező kommentje:
értem köszi, igen segítettél, de amúgy hpgy kell rootolni? esetleg valami internetes oldal ezt leírja? kiderült, hogy a net azért rossz,mert elvileg leneteztem. de a napokban beszerzünk 1 wifit is, nem rossz ötlet. :)
2013. máj. 1. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!