Telefonválasztás előtt állok (55-60k T-mob). Nokia Lumia 620 vagy Samsung Galaxy S Advence? Az android bejön viszont a win8-at nem ismerem. Amire használnám az navigáció játékok internetezés és videó+zene.
Gyorsaság,stabilitás:Lumia 620 (WP8 egyértelmű)
Navigáció:Lumia 620 (Nokia ingyenes offline navit is ad.Még magyar nyelvű hang navigálást is letölthetsz ingyen,csak egy Magyarország offline navi telefonra több ezer forint lenne)
Internet:Dettó szerintem.
Videó,zene:Dettó szintén.(620-hoz nem árt ha van egy jobb fülesed,mert elég gagyit adnak,azt hallottam)
Játékok:Samsung,ill. a Sony az-az az Android.(van WP8-ra is játék,de nem annyi)
A többit a fene tudja.:)
Xperia P hardvere gyengébb, mint a Lumia 620-é. Ráadásul az Xperia P-nél az egymagos, hardveresen jóval gyengébb Lumia 800 is lepipálja sebességben. És ez nem kitalálció, és ne kamu. Csupán a Windows Phone p*csajól van optimalizálva minden hardverre és így gyorsabb sokkal. Persze, az android is lehet gyors, de nem hinném, hogy ha megpakolod a memóriáját, ugyan olyan gyors lenne, mint üresen. Na a WP megpakolva is ugyan olyan gyors, mint üresen és nem laggol vagy fagy, ha 40 appot ráteszel.
Kijelzőben a Nokia jobb. A Clearblack nálam is bizonyított Lumia 710-ben és jól látható erős fényben (ugyan az a kijelző a L710-ben és a L620-ben). Navigáció teljesen jó, itthon mindent megtalált, Bécsben is szépen mondta, merre sétáljak.
Netre szintén jó döntés, gyors kis masina. Játékok az egyetlen hátránya szerintem, de az utóbbi 1 hónapban durva előre lépés volt a WP Piacterén. Modern Combat 4, Batman, Pókember, Asphalt 7, és még kismillió jó 3D-s játék. Sok elfut 512MB RAM-on is, mivel frissítgetik a játékokat elég szépen.
Zenében jó, Dollby hangzás állítólag hozza a szintet, egy jobb fülessel pedig még jobb hangzást eredményez.
Videóra pedig szerintem bármelyik telefon használható. Gondolok itt a 3,5" kijelző méret felett. Aksiról nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!