Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez a füles jó Samsung Galaxy...

Ez a füles jó Samsung Galaxy SII-höz?

Figyelt kérdés

[link]

És ha igen, akkor jó választás lenne. (ára nem számit)

2013. ápr. 22. 17:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szkovákiai vagyok, ezért is linkeltem szlovák oldalt. És mindenki dicséri a Sennheisert, szóval csak tud valamit.
2013. ápr. 23. 07:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem írta a kérdező, hogy neki rögtön kell, és nem akar külföldről rendelni, így miért ne írtam volna be?

És igen is van sok megbízható webshop, ahol ilyeneket árulnak, Frogbeats, Mp4nation, stb.

Sennheiser-t meg hol írtam, hogy szar? Olvasd vissza amit írtam, na jó, inkább bemásolom: "Sennheiser nem egy szar márka, sőt, épp ellenkezőleg".

Próbáld meg értelmezni, azért, mert a "szar" szó szerepel a mondatban, még nem biztos, hogy én fikázom, pláne, ha előtte van a "nem" szócska, a "nem szar" meg nálunk a szar ellentéte.

"olyan terméket mondjunk már ami viszonylag normális"

Aki kicsit is ért a fülhallgatókhoz, hangtechnikához, az tudja, hogy ezek jó márkák, és 20 ezer alatt jobb a hasonló árú Sennheiser-eknél, hisz Sennheiser-nél csak a nevet fizeted meg, 30-40k-ért kapsz már olyat, ami tényleg jól is szól.

2013. ápr. 23. 10:57
 13/13 anonim ***** válasza:
bocs a szintén nem jó-t azt hittem a senire írtad :D , már látom hogy SC-re.
2013. ápr. 23. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!