NOkia Lumia 800, Mou-ról mi a véleményetek? :D
Figyelt kérdés
Én személyszerint szeretem,mert kicsit visszahozza a gyerekkori tamagochimat..de érdekelne mások véleménye is,akik esetleg már tovább jutottak a baby szintnél,hogy lesz-e változás,nől-e stb..vagy csak a kinézetét változtathatom.2013. ápr. 21. 22:35
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem Mou, hanem Pou akarna lenn! nem?
Ez nekem is meg volt androidon, de letöröltem, amúgy, nem rossz játék szerintem, csak, nem szerettem vele babrálni!
2/5 anonim válasza:
Jah, bocsi! A Nokián Tényleg Mou, a neve, csak azt hittem, hogy el lett írva, mert az androidon Pou-nak hívják! :)
3/5 anonim válasza:
Feltettem, megnéztem megetettem, lemostam a pofáját ugrált fel, fejeit lövöldöztem a többi fejhez. Kiléptem, majd egy elegáns hosszantartó ujjnyomással előhoztam a törlés menüt, s oda tettem ahová való szerintem. :D de érdekelt mi ez a láz körülötte. Ha szereted játsz vele, én maradok a logikai játékoknál.
4/5 anonim válasza:
Én 5000 aranyért megvettem a grow potiont. És megnőtt, most viszont a frissítés alkalmával kicsi lett újra. Na mindegy. :D
Nem játszok vele amúgy sűrűn, mivel uncsi kicsit, és nincs annyira fejlesztve mint az androidon. Unaloműzőnek mondjuk tökéletes.
5/5 anonim válasza:
az a véleményem ami a négyesnek. Unalom űzésnek jó. Egyébként én sem értem, mi értelme van. Kicsit tamagocsi benyomásom van az ilyen játékoktól. :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!