A Sony Xperia S és SL között mi a különbség a processzor sebességén kívül? Melyiket érdemesebb meg venni és miért?
csak az órajel a különbség meg az üzemidő.
m az órajel is csak úgy hogy fel van húzva a proci,tehát ugyan az a proci van benne,emiatt a készenléti idő pedig egy kicsit kevesebb.
valamiért teljesítmény teszteken alulmarad az Sel szemben de szerintem nem volt jó a teszt mert nincs oka alulmaradni.
Az órajel pl az 1,5 vs 1,7 ghz.
Ez a processzor sebessége, minél nagyobb az órajel, annál gyorsabb a proci. És az sl nem merül gyorsabban, mert erősebb akksi van benne.
ma 20:54
szerintem te kevered másik telóval,az S ben és az SL ben is ugyan olyan 1750mAh-ás aksi van.
Szerintem ennyi pénzt nem ér meg 2x200 Mhz pluszban. Én az S-t javaslom, de ha megengedheted magadnak az SL-t is, akkor vedd azt. Szerény véleményem szerint teljesen mindegy, nem hiszem, hogy ma észrevehető különbség lenne a 2x1500 és a 2x1700 Mhz között.
Más különbség nincs, elvileg az akksi is ugyanaz mindkettőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!