Sandra989 kérdése:
Szerintetek megéri?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Beats Dr.Dre fülhallgatót,de elég drága.Egy oldalon láttam 5124.172 forintért,kicsit olcsó,nincs hozzá garancia,de azért olcsóbb,mert nincs hozzá védőtok.Mi a véleményetek?2013. ápr. 20. 15:01
1/5 anonim válasza:
5k-ért hamisat kapsz, ami szar, drágábban kapsz csak eredetit, ami szintén szar.
2/5 anonim válasza:
5000ft-ért csak replikát kaphatsz.
Anno olvastam, hogy volt 10-ért olyan, amire azt mondták, hogy eredeti.. Vettem egyet, és ugyanaz a vacak másolat volt.. Minőségileg is látszódott rajta élőben.
Viszont 30-ért már kapsz 1 brutáljól szóló fülest. Én 10ért vettem Brainwavz M5-öt, és az előző füleseim után ez nagyon jól szól. A basszust is jól adja, szóval nekem ez marad 1 jódarabig.
3/5 A kérdező kommentje:
De olyan híres és mindenki úgy elvan vele,mármint a Beatsel.S akkor mégis szar?
2013. ápr. 20. 18:33
4/5 anonim válasza:
Ez olyan, mint egyes embereknél az iPhone.
Drága, de ha tudásilag veszel valamit, akkor sokkal jobbat kaphatsz olcsóbban.
Elvannak vele, mert nem érdekli őket, hogy van jobb nála, vagy nem tudják..
5/5 anonim válasza:
Divattermék. Jól néz ki, menő vagy, ha az van, de nem a minősége miatt veszik az emberek.
Ha igazi hangzást akarsz elfelejted a Beats-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!