Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri?

Sandra989 kérdése:

Szerintetek megéri?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Beats Dr.Dre fülhallgatót,de elég drága.Egy oldalon láttam 5124.172 forintért,kicsit olcsó,nincs hozzá garancia,de azért olcsóbb,mert nincs hozzá védőtok.Mi a véleményetek?

2013. ápr. 20. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
5k-ért hamisat kapsz, ami szar, drágábban kapsz csak eredetit, ami szintén szar.
2013. ápr. 20. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:

5000ft-ért csak replikát kaphatsz.

Anno olvastam, hogy volt 10-ért olyan, amire azt mondták, hogy eredeti.. Vettem egyet, és ugyanaz a vacak másolat volt.. Minőségileg is látszódott rajta élőben.

Viszont 30-ért már kapsz 1 brutáljól szóló fülest. Én 10ért vettem Brainwavz M5-öt, és az előző füleseim után ez nagyon jól szól. A basszust is jól adja, szóval nekem ez marad 1 jódarabig.

2013. ápr. 20. 17:17
 3/5 A kérdező kommentje:
De olyan híres és mindenki úgy elvan vele,mármint a Beatsel.S akkor mégis szar?
2013. ápr. 20. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mint egyes embereknél az iPhone.

Drága, de ha tudásilag veszel valamit, akkor sokkal jobbat kaphatsz olcsóbban.

Elvannak vele, mert nem érdekli őket, hogy van jobb nála, vagy nem tudják..

2013. ápr. 20. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Divattermék. Jól néz ki, menő vagy, ha az van, de nem a minősége miatt veszik az emberek.

Ha igazi hangzást akarsz elfelejted a Beats-t.

2013. ápr. 20. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!