Melyik a legjobb androidos telefon?
Szeretnék új telót venni, idáig iphone-ban gondolkoztam, de egyre inkább hajlok az android vagy a windows phone felé. SZerintetek melyiket kéne vennem?
Köszi a segítséget.
Ami szóba jöhet: Nexus 4, HTC One, SGS4, Xperia Z
4-ből 3-nak van 1080p-s kijelzője, Nexus 4 "csak" 720p-s, hardveresen mindegyik egy atomerőmű, mindegyiknek van előnye vagy hátránya.
iPhone-nál hardveresen az összes fényévekkel jobb, szoftveresen meg relatív, hogy kinek melyik jön be jobban.
Fu, ezek ténylewg jók, amiket linkeltél, de jöhetnek még telok, vagy toplista, hogy szerintetek melyik a legjobb, vagy milyen sorrenben stb...
THX :))
Szerintem a legjobbak (de nem árt megjegyezni, hogy a Samsung-ot nem szeretem, ha objektíven nézném akkor az is elférne 2. vagy 3. helyen):
- HTC One
- Oppo Find 5
- Nexus 4
- Xperia Z
Ezek közül mindegyikben tetszik valami.
HTC One azért, mert egyik legerősebb telefon, HTC (kedvenc márkám), nagyon jó az anyaghasználat és az összeszerelés és a jelenlegi legjobb kijelző tulajdonosa.
Oppo Find 5-nek tetszik a kinézete, szinte 100% acélból készült, tehát nagyon durván minőségi az egész, és az UI sem rossz.
Nexus 4, mert Nexus, stock Android, sokáig támogatott, rögtön kapja a frissítéseket, szép kinézet, nagyon olcsó ár (külföldön).
Xperia Z a vízállóság miatt, nyáron medence közbe is nyugodtan lehetne használni.
De mindegyiknek van valami hátránya is. HTC One-nak nem cserélhető az aksija és nem is bővíthető, engem egyik sem zavar, de pár embernek ez is fontos. Oppo Find 5-nek szintén ez.
Nexus 4-nek "csak" 720p-s a kijelzője, és a nyomott ár miatt nem olyan prémium az összeszerelés (hangerőszabályzó gombok nem tökéletesek), az üveg, mint az iPhone-nál gyakran törik, és a kamerája sem a legjobb.
Xperia Z-nél már 1080p-s a kijelző, de csak sima TFT LCD, nem olyan nagyon jó a minősége, mint egy IPS-nek. És az UI sem jön be annyira, de ez custom rommal megoldható.
Tehát nincs legjobb telefon, soha nem is lesz, és hibátlan telefon sem, de mindig lehet választani 3-4 jó közül.
Itt nagyon sorrendet nem nagyon lehet felállítani.
Az Xperia Z ezek közül az egyetlen, ami por és vízálló, ez sokaknak biztos nagyon fontos, a Htc One-nak a legszebb a kijelzője, az S4 készíti a legjobb képeket, szóval itt azt kell megvenni, amelyik a legjobban bejön, mert nincs nagy különbség köztük.
Én ezek közül a Htc One-t vagy az Xperia Z-t venném, mert nemszeretenm a samsungot, és a Z por és vízállósága csábító, az One-nak meg a kijelzője.
4 mag, 5 collos simogatós android, 8 Mpx, villanóval,HDMI, mikro USB,stb...egy évig nem kell venned újat. Csak pénzed legyen.
mer óccó húsnak híg a leve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!