Miért telik be folyton a telefonomban a RAM-om? Mivel "kezelhetném"?
Figyelt kérdés
A leírás szerint 512mb ram-om van, program szerint 437mb, de (minden progit bezárva) 320-400mb van használatban. CM9-em van, android 4.0.4-es. Hogyan tudnám ezt kevesebbre vinni? (vannak telók, aminek 256mb ram-ja van, és megy rajta a CM9, asszem).2013. ápr. 19. 21:52
11/13 A kérdező kommentje:
Köszön az utolsó válaszolóknak(utolsó 2), bár még nem nagyon tudtam megoldani a problémát, sztem vmi RAM cleaner/booster kéne, amivel lehetne szabályozni, hogy mindegyik program akkor fusson, mikor feltétlen kell. Van egy RAM cleaner-em, de ha azzal takarítok, akkor fél perc múlva vissza jön az összes leállított program.
Egyébként ezek a programok futnak csak úgy:Android-billentyűzet,rendszer UI, com.android.smspush, Telefon,Android rendszer, GooManager, Fiokkezelő,csomaghozzáférés segéd, Trebuchet,beállítások.
2013. ápr. 20. 09:27
12/13 A kérdező kommentje:
Letöltöttem az Avat-ot, lehet, hogy vírusos, talált is 2 db-ot, de így (hogy az avast is fut) 431mb RAM foglalt, szabad 6mb, pedig tuti, hogy más nem fut.
2013. ápr. 20. 10:17
13/13 anonim 

válasza:

Amit leírtam - tartalmában - továbbra is igaz. Az Android memóriakezelését viszont ebből a cikkből elég jól át lehet tekinteni. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!