Zte blade 3. Miért csíkosodik a képernyő/miért vált vissza touchpalra?
Pár napja vettem a telefont. Beállítottam alapértelmezett billentyűzetnek a normális androidos billentyűzetet (mert alapbòl a touchpal volt, de nekem nem jött be), viszont előfordul, hogy magától visszavált. És nem, nem én nyomok félre valamit, mert ha feloldom a képernyőzárat és használnám a billentyűzetet már a touchpalt adja be, pedig magához a billentyűzethez hozzá sem értem még. Holott én a másikat használnám, azt állítottam be. Próbálkoztam azzal, hogy letörlöm, de nem lehetséges, ezért csak letiltottam. Viszont ilyenkor is fenn áll a probléma, átvált, de nem ad be semmiféle billentyűzetet, és a beállításoknál is a touchpal van beállítva alapértelmezettnek. Mit csináljak, hogy felfogja a telefon, hogy a normális androidos billentyűzetet szeretném alapértelmezettként használni?
A másik probléma pedig az, hogy előfordult olyan (eddig kétszer), hogy mikor bekapcsoltam a képernyőt, függőleges csíkok jelentek meg rajta, olyan ilyenkor a képernyő, mintha nem lenne éles, vagy nem tudom vhogy mondjam.. pixeles.. Aztán ha újra ki-bekapcsolom a képernyőt újra jó lesz. De azért mégis zavaró, hogy van egy ilyen hibája a telefonomnak. Valaki tapasztalt már e(zek)hez hasonlót? Mi lehetne rájuk a megoldás? Bevinni nem tudom a telefonboltba, mert nem olyan sűrűn fordulnak elő, ott ez(eke)t nem produkálná, kicsi rá az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!