Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Symbian, avagy Android?...

Symbian, avagy Android? Melyik a jobb? (Nokia E6 vs. LG Optimus Pro C660)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdés adott. Mindkettő telefon nagyon bejön nekem, az ára nem annyira súlyosan különbözik, főleg ha használtan veszed. A kérdés az, hogy melyiket érné meg meg venni. Nekem fontos a fizikai billentyűzet, ezért ez a kettő telefon jöhet szóba ami aránylag olcsó és sokat tud. Na de melyik rendszerrel járok jobban? Az Androiddal, vagy a Symbiannal?? Kérnék példákat is, hogy miért azt gondoljátok amit. (Sokan azt hiszik, hogy a Symbiannak vége, de 2016-ig támogatást élvez 100%-osan. Talán utána is, de ez nem biztos. Ezt ne vegyétek figyelembe, mert a támogatás nem érint engem, főleg mivel a Symbian sokkal régebbi mint az Android, így elég sok program van rá stb.)

#telefon #Android #LG #Nokia #Symbian #Nokia E6 #LG C660 #LG optimus pro C660
2013. ápr. 19. 13:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Na, ha ezzel kezded.. Nem is tudtam, hogy van sima Xperia pro is, nem csak a mini változat. Na majd meglesem ezt a telót is.
2013. ápr. 22. 20:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Kb ugyanaz mint a mini pro, csak nagyobb, és (szerintem) szebb is. Frissíthető ics-re is tehát viszonylag korszerű és legalább használható.
2013. ápr. 22. 23:08
 13/13 anonim válasza:
Helo! En vagyok a kivetel! En utälom a simogatos telokat.4 evig volt egy Nokia E6 om. Qwerty billentyüzet. Imädtam. Az alaplap meghalt softwer frissitesnel. Egy ismerösömnek volt egy Lg Prädäja. Az ugy tettszett. Hät vettem. Utäna meg negyet (mäs-mäs tipust) a csaladba, ajändekba. Mind az öt egy rakat sz.r volt, ugyan azokkal a hibäkkal. aztän vetterm egy android tablettet.Ugyan az a hiba sorozat.Azt a falhoz vägtam, meg az Lg met is. Akkor döntöttem, hogy soha többet android. Nezegettem a Windows Nokiakat. Nem tudtam räszänni magam. Nemetorszägban vettem 2 uj Symbiänos teljes billenytyüzetes Nokiät. Egy E6, E7. Mindenki leszarozza a Symbiant. Igen, elavult. De azota meg a környezetem is eszre vette, hogy csönd van, mert nem örjöngök a telefonok miatt.A Symbian mindent tud amit kell. Stabilan dolgozik, csinälja amire utasitjäk.Az eletbe nem lesz semmilyen androidos kütyüm meg egyszer. Ha toväbb kell lepnem, csak IOS vagy Blackberry!!!!
2015. nov. 15. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!