Valaki tud segíteni? [Xperia U]
az a baj hogy a hangszóró nagyon recseg amikor egy zenét hallgatok.. ( 2.3.7-es android van rajta)
és olvastam hogy a 4.0.4-es frissítéssel az XLOUD™ bekapcsolásánál ez megszűnik..
de hogyan tudom frissíteni??
[Xperia Care nem ajánlja fel]
[PC Companion sem]
[Sony Update Services sem]
21/043/2013 01:43:26 - ERROR -
21/043/2013 01:43:26 - ERROR - Error flashing. Aborted
21/043/2013 01:43:26 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
21/043/2013 01:43:26 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.
még mindig ezt írja :O
1. Elindítod a Flashtool - lehetőség szerint rendszergazdai jogokkal.
2. Rákattintasz a bal felső sarokban található villám ikonra és kiválasztod a Flashtool módot.
3. Ezután a bal oldali listából kiválasztod a kívánt romot. A három "wipe" lehetőség és a "No final verification" legyen bepipálva. Rákattintasz az "OK" gombra.
4. A telefon kikapcsolt állapotában tartsd lenyomva a hangerő le gombot és csatlakoztasd az USB kábelt. Ekkor a Flashtool felismeri a telefont és elindul a ROM telepítése, ezután elengedheted a hangerő gombot.
FONTOS! A telefonon legyen engedélyezve az "USB hibakeresés" és az "Álhelyek engedélyezése" a kikapcsolás előtt. Ezeket a Beállítások -> Fejlesztői lehetőségek menüpontban találhatjátok.
Találtam mégegy leírást, a driverek telepítését, a megfelelő ROM-ok letöltését kivettem belőle, csak a lényeg van benne.
Amit ellenőrizz: 2. pontnál a Flashtool módot válaszd, és a FONTOS! résznél leírtakat.
2. Lépés Flashtool
azaz FlashMode? alatta van FastBoot
a flash mode ra mentem rá és
Device ; ST25i
Version: .54
Branding: Nordic
itt van olyan hogy Content File Name
system/user data stb.
Wipe
Exclude
Misc
amikor rákattiontok ennél a pontnál az ST25i -re semmi nem történik és nemtudok semmit kipipálni :/ (ha 2x akkor át lép a csatlakoztatáshoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!