Android launchereket keresek?
Figyelt kérdés
Ha lehet, akkor ne fogyasszon sok RAM-ot, se sok akkut. És nem utolsó sorban legyen szép is.2013. ápr. 18. 17:32
1/13 anonim válasza:
A tiszta Holo Launcher. Kb. minden ikont hozzátársíthatsz (GO, ADW vagy más ikonpakk), sok gesztus van, külön fülek az alkalmazásfiókban, sok lehetőség.
A baj, hogy fizetős, de van ingyenes verzió.
2/13 A kérdező kommentje:
Tetszik. De miben különbözik a fizetős az ingyenestől?
2013. ápr. 18. 18:06
3/13 A kérdező kommentje:
Amit még nézegettem az az apex. A go launchert meg a smart launchert már próbáltam. A Go nem tetszett, a smart igen, csak az a baj hogy nagyon viszi az aksit, meg a romot is
2013. ápr. 18. 18:09
4/13 anonim válasza:
A fizetősbe gondolom állíthatsz be mindenféle gesztust, ilyesmit.
6/13 anonim válasza:
7/13 A kérdező kommentje:
A Nova meg Az Apex tényleg nagyon jó. Ez a Zeam meg türhetően néz ki. Szebb mint a telóm alap Home-ja. (Xperia Tipo)
2013. ápr. 18. 19:05
8/13 A kérdező kommentje:
Bár hozzáfűzném a zeam-hez hogy kevés a testreszabhatóság, pl menüben nem lehet rendezni az ikonokat :/ + annyit eszik mint más launcherek úgyhogy már inkébb az apex vagy a smart
2013. ápr. 18. 19:20
9/13 A kérdező kommentje:
Windows launchert nem tudtok véletlenül? (nem windows phone-ra gondolok hanem normális windows ra
2013. ápr. 18. 19:36
10/13 anonim válasza:
Hello, első voltam, történetesen itt van 1:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!