Mi a véleményetek a Nexus 4 telefonról?
Valakinek van vele tapasztalata?
Érdemes megvenni?
Mit tud? Mennyire strapabíró és hosszú életű?
Jöhet minden vélemény:)
szerintem nagyon jó készülék,gyors,nem akad,jó a kijelzője,hardverileg erős bár valamiért nem tudja fullra kihasználni de ettől függetlenül nagyon jó.
támogatottsága meg legjobb.
amennyibe kerül annyit simán megér szerintem.
Köszönöm!
Akkor ennél maradok:)
Vagy mégsem?
Mi a helyzet az LG Optimus 4x HD-vel? Olcsóbb és róla is csak jókat olvasok. Bocsi az OFF-ért, de épp kutatok mert a régi telefonom szórakozik már.
hardverileg az sem egy rossz telefon bár a nexus 4 erősebb és az egy nexus nem pedig sima lg.
nexus 4en én is elgondolkoztam de inkább az optimus g mellett döntöttem ha viszont nexus 4 és 4x hd közt kéne választanom akkor egyértelműen nexus 4.
Tehát akkor megéri az Optimus 4x HD is?
Mert egy húszassal olcsóbb és azért az sokat számít most az esetemben. Meg ott is meg van a 16Gb plusz bővíthető és a kamera 8MPx.
Nexus-t vedd, nekem nexus 4 van, atomstabil, sosem akad, és lesz rá közvetlen android frissítés. (5.0 pl)
Szerintem megéri a +20k-t, de ha már sok lenne akkor vedd az LG-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!