Az Xperia X8-at! Hogyan kell frissíteni újabb Androidra?
Vagy egy ilyen telefonom és a régi 2.1-es verzió van rajta, azt tudom, hogy hivatalosan nincs rá kiadva frissítés!
Nagyjából értek az ilyen dolgokhoz, de ilyet még soha nem csináltam!
A seria.hu-n olvastam erről, de annyira össze vissza van írva, hogy szinte nem értem, valaki leírná ennek a menetét, aki tudja, hogy kell, vagy aki csinált már ilyet!?
és ugyan ezen az oldalon több verzió is van amibe láttam, hogy pl: a kamera még nem teljes!
Melyik verziót érdemes feltenni a 2.3-at vagy esetleg a 4.0-át, bár szerintem ezt már a telefon sem bírja el
Aki tud segítsen köszönöm?
Legtöbben a GingerDX-et szeretik , köztük én is ...
Először is lesd meg , hogy az aksin milyen szám van 11Wxx
Ha megvan , és 11W38 alatt van azaz 11W37 pl. , mert régi a készüléked akkor kezdj el gondolkozni azon, hogy szeretnél -e kernelt cserélni vagy maradsz a gyárinál... ha cserélsz gyorsabb lehet valamivel a telefonod de nagyobb a kockázat!
GingerDX: [link]
Töltsd le ott lesz alatta a GAPPS az is szükséges...
A seria.hu oldal jó elmagyarázza a rootolást. A rootoláshoz a Flashtool v0291-et szedd azzal könnyű :)
Rootolás: [link]
Recovery (amiből felteszed) beírod googlebe , hogy CWM Recovery x8...
Nekem CWM - Recovery x8 Amend 3.2.0.0 van csak hirtelen nem találtam meg
0.) Telefon SD kártyáján fenn kell lennie az új GingerDX v más rom telepítőjének , a gapps-nak és a CWM Recovery telepítőjének
1.) Bekapcsolod a telefonon a Beállítások / Alkalmazás fejlesztés / Álhelyek , ismeretlen források (ami ilyet találsz bekapcs)
2.) Flashtoolt elindítod
3.) Közben USB-be dugod a készüléket , hogy kivillanjanak a gombok
4.) Root (megvárod)
5.) Root ellenőrzése
6.) xRecovery
7.) Haladó és indítod a telefont recovery módban
8.) Install zip from sdcard / Choose zip / ott kiválasztod CWM Recoveryt és felteszed majd reboot és újra behozod a recoveryt. (Bekapcsoláskor a középső gombot kell nyomogatni , a középső gomb-bal tudol választani és a hangerő gombokkal lépegetsz)
9.) Factory reset
10.) Wipe Cache
11.) Advanced / Wipe Dalvik Cache
12.) Install zip from sdcard / Choose / Kiválasztod a (GingerDX) android rom telepítőjét
13.) Yes
14.) Ismét be kell menned ha nem vagy benn a Choose Zip / felteszed a GAPPS-ot is
15.) Jobb gomb nyomkodással lépj ki teljesen a kezdő Recovery oldalra és Reboot phone
Ezzel kész is ... Kicsit sokáig tart míg elindul , de ha nem tölt be a logónál , hanem folyamatosan újratölt akkor kikapcs , vársz vele 30 mp-et legalább , majd a SEUS (SUS) - sal újrarakod a telefont és kezded előről.
Mielőtt elkezdenéd ami fontos mentsd le , mert csak az SD kártya tartalma marad meg a telefonból minden törlődik... Névjegyek is... Telefonszámok... Üzenetek....
Bármilyen kérdésed van írj bátran és ha fenn leszek válaszolok. Sok sikert :) Ne izgulj féltem először én is ma meg már lazán felteszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!